Kävimme Minnin kanssa 11.-12.11.2006 Kemissä Kaamosralli-agilitykisoissa. Ratoja siellä oli koko viikonloppuna kuusi, mutta me osallistuimme neljään ja pelkästään agilityratoihin, koska hyppyradat eivät ole meitä varten ollenkaan. Lauantain ekalla radalla meillä oli tuomarina Marja Lahikainen ja ratavirheitä meille tuli 15 ja aikavirhettä 23,72 sekuntia. Sijoituksemme oli yhdeksäs. Toisella radalla tuomarina oli Anders Virtanen ja tämä rata menikin hieman paremmin. Saimme muuten 0-radan, mutta yliaikaa tuli taas. Olimme kuitenkin lopulta neljänsiä. 

Sunnuntaina ekalla radalla oli Anders Virtanen tuomarina. Meille tuli 10 ratavirhettä ja yliaikaa, mutta olimme seitsemänsiä. Toinen rata oli Marja Lahikaisen ja ratavirheitä tuli 5, mutta yliaikaa tuli vain 8,25 sekuntia. Olimme taas kerran neljänsiä, häviten kolmisen sekuntia kolmannesta sijasta.

Kokemusta tuli hurjasti ja hauskaakin oli. Nyt ollaan päästy agilityssäkin kilpailemaan ja seuraavia kisoja suunnitellaan jo täyttä päätä. Minnille vaan tarvisi tulla lisää vauhtia, kun ihanneajat meinaa olla liian tiukkoja meille. Mutta ehkä sitä vauhtiakin tulee, kun ollaan enemmän kilpailtu. Odotan innolla, että Artunkin kanssa pääsisi harjoittelemaan ihan kunnolla agilityä, koska Arttu on niin nopea, että sen kanssa ei taida olla aikaongelmia kovinkaan paljoa.